Solidaritate în clasa de acasă

Solidaritate în clasa de acasă

Concertul elevilor din învățământul de artă al școlii noastre: ”Sunete în pandemie!” #stămacasă

 

MOMENTE  UNICE  OFERITE DE ELEVII DE LA SECȚIA DE MUZICĂ A ȘCOLII GIMNAZIALE ,,I.G. DUCA ” PETROȘANI

 

 Mai mulți elevi de la secția de muzică a Școlii Gimnaziale ,,I.G. Duca” Petroșani au realizat filmări de acasă  interpretând   la pian  mai multe piese musicale.

     S-au gândit că aceste momente musicale vor aduce  zâmbete pe chipurile copiilor din școala noastră, după o perioadă de izolare atât de grea .  Înregistrările au ca scop susținerea tuturor elevilor care au stat în casă în această perioadă.

Muzica apelează la intelectul şi în mod deosebit la sensibilitatea sufletească a elevilor, la valoarea morală (alături de meloterapie) sau chiar a personalităţii. Muzica reprezintă o manifestare emoţională şi artistică, contribuind la dezvoltarea simţului artistic. Muzica este purtătoarea de cuvânt a tuturor artelor. 

 Puteți viziona și asculta mesajul muzical către voi, dragi elevi, dragi profesori și dragi părinți pe următorul link! Totul va fi bine!

https://www.youtube.com/playlist?list=PLe3O33A5SfFXuSGbBlJBXQFfWltAz02ER&fbclid=IwAR36bE_4yx-B-zCwh4-Vtad2wfxchDbGvdjEV0-F7MWHAFf365oGO4KfgEA

 

Proiectul AVE-,,Asta Vreau Eu ! ”

  • Proiectul AVE-,,Asta Vreau Eu ! ”
  • Proiectul AVE-,,Asta Vreau Eu ! ”
  • Proiectul AVE-,,Asta Vreau Eu ! ”
  • Proiectul AVE-,,Asta Vreau Eu ! ”
  • Proiectul AVE-,,Asta Vreau Eu ! ”

Activitatea desfășurată printr-o lecție deschisă în cadrul proiectului național AVE- ,,Asta Vreau Eu ! ” cu tema ,,Instruirea elevilor privind sănătatea și securitatea în cadrul orelor de curs” a fost un real succes, elevii clasei a VII A coordonați de doamna prof. Demeter Nicoleta au dat dovadă de foarte multă responsabilitate și implicare în identificarea riscurilor, prevenirea accidentelor în fiecare spațiu din școală. La această activitate organizată în parteneriat cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara au participat Voinoiu Nicolae - director directia CSSM Inspecția muncii București, Furtună Remus - inspector șef ITM Sibiu, Bozdog Adrian - inspector șef ITM Hunedoara, Sufana Daniel - inspector șef adjunct ITM Hunedoara, Burdea Florin - șef serviciu CSSM Petroșani, Rîbu Camelia - inspector ITM Petroșani. Aspecte au fost prezentate și la postul Mondo TV https://www.youtube.com/watch?v=XioN80QDR5I

SEMINAR

  • SEMINAR
  • SEMINAR
  • SEMINAR
  • SEMINAR

Școala Gimnazială "I.G. Duca" Petroșani a găzduit un seminar organizat de Lions Club Petroșani Via Regis având alături Direcția de Sănătate Publică a județului Hunedoara. Doamna doctor Birău Cecilia, a susținut campania județeană pentru conștientizarea și prevenirea bullyingului, a bolilor de inimă, a fumatului, a consumului de antibiotice și de prevenire a diabetului. Elevii au ascultat cu atenție informațiile oferite de doamna doctor și au participat activ la discuții. Din partea conducerii a participat domnul director adjunct Kiss Cosmin. La sfârșit s-au oferit baloane tuturor celor prezenți!

Proiecte de traditie la I.G.DUCA

        În şcoala noastră funcţionează din martie 2009, respectiv septembrie 2010, două cluburi de iniţiativă comunitară IMPACT şi anume Clubul IMPACT Pride of Petroşani şi Clubul Români cu normă întreagă, unde elevii care activează eleborează şi desfăşoară proiecte de cetăţenie activă şi antreprenoriat social. Chiar dacă unele dintre proiecte au fost la început ale acestor cluburi, ulterior s-au alăturat foarte mulţi copii împreună cu dascălii lor şi au transformat proiectele în adevărate tradiţii ale şcolii.

     

Situatii scolare elevi

Recupaerare parola uitata

Calendar evenimente August

Nu sunt evenimente pentru luna August
http://www.hotmail.com

Ne gasiti si pe Facebook