Olimpiada Națională de Muzică

Galeria copiilor talentați este completată și de artiștii multilaureați de la școala noastră. Este vorba de Pricsina Fabiani, micul geniu al pianului care anul acesta a obținut mențiune la Olimpiada Națională de Muzică alături de multe alte rezultate naționale si internaționale de profil, îndrumat de d-na prof. Stan Adina. 
Sunt mândria noastră si ne bucurăm să-i avem sub oblăduire.
Felicitări Fabiani, felicitări "I.G.Duca"!!!

Olimpiada de istorie, Faza Natională

Ne mândrim încă odată cu rezultatele obținute de elevii școlii noastre la concursurile și olimpiadele județene și naționale, rezultate care ne situează în elita școlilor din Valea Jiului și din județul Hunedoara.
O felicităm pe eleva Stamatie Alexandra Mihaela din clasa VIII-C, care sub îndrumarea d-nei prof. Manițiu Cornelia, a obținut locul II la faza Natională a Olimpiadei de istorie, fază desfășurată la Alba-Iulia.
Mulţumim Alexandra pentru toată munca depusă şi pentru rezultatul obtinut şi îţi dorim mult, mult succes în continuare, de asemenea îi mulţumim şi d-nei coordonator Maniţiu Cornelia, care a făcut încă o dată cinste Școalii Gimnaziale "I.G.Duca" Petroșani.
Felicitări Alexandra, felicitări "I.G.Duca"!!

 

Situatii scolare elevi

Recupaerare parola uitata

Calendar evenimente Februarie

Nu sunt evenimente pentru luna Februarie
http://www.hotmail.com

Ne gasiti si pe Facebook