Scoala I.G. Duca Petrosani

Scoala I.G. Duca Petrosani

Unitatea noastra scolara este un exemplu al abordarii in practica a conceptelor Reformei in invatamant, asigurand noi si importante oportunitati pentru elevii care ne trec pragul. Scoala noastra urmareste sa fie un locas de cultura si civilizatie care sa aiba usile deschise pentru toti cei care au nevoie de educatie, indiferent de etnie si religie.

Pentru atingerea acestui deziderat urmareste formarea continua a cadrelor didactice din aceasta unitate, lucru ce va permite asigurarea unui invatamant de calitate.

Organizatia noastra urmareste crearea unui climat de munca stimulativ pentru cadrele didactice si elevi prin aplicarea corecta a politicilor educationale elaborate de Ministerului Educatiei si Cercetarii, in vederea facilitarii dezvoltarii individuale a fiecarui tanar beneficiar al sistemului educational din aceasta unitate, astfel incat sa dea sens increderii si aspiratiilor sale, atat pe plan personal, cat si profesional. Prin promovarea invatamantului deschis, flexibil si asigurarea unei bune comunicari strategice interinstitutionale se doreste oferirea unui model de proces educational generator de tineri activi si productivi, apti sa se integreze cu succes in viata marii familii europene.

Scoala Generala "I.G.DUCA" este situata in centrul municipiului Petrosani si isi desfasoara activitatea in doua sedii ,amplasate la mica distanta unul fata de celalalt. Este una din cele mai mari scoli din judet, cuprinzand mai multe forme de invatamant:

  • prescolar
  • primar
  • gimnazial
  • incluziv integrat in invatamantul de masa
  • suplimentar de muzica.

Scoala are personal didactic calificat, o populatie scolara diversa si dispune de baza materiala si dotari , fiind proprietatea Consiliului local al Municipiului Petrosani.

Tipurile de servicii educationale oferite copiilor  la scoala noastra cuprind integrarea copiilor  in invafamantul de masa si sprijinirea copiilor cu CES prin terapii compensatorii si implicarea lor in toate activitatile extracurriculare.

Situatii scolare elevi

Recupaerare parola uitata

Calendar evenimente Februarie

Nu sunt evenimente pentru luna Februarie
http://www.hotmail.com

Ne gasiti si pe Facebook